bakırköy güzellik merkezi

sigara Bırakma

kilo verme

cilt bakımı

iğneli epilasyon

saç bakımı

vücut sıkılaştırma

Hızlı Menü

  1. Ana sayfa
  2. Blog
  3. Mora Terapi Zayıflama

Mora Terapi Zayıflama

Mora terapi zayıflama adı verilen yeni bir yöntemle inatçı kilolarınızı verebileceğinizi biliyor musunuz?

Mora Terapi Zayıflama

Doğal ve çevresel kirlenmenin etkilerinin hızla arttığı günümüzde gelişen teknolojinin insanları hareketsiz bırakması giderek artan obezite sorunu ile karşı karşıya kalmamıza sebep oluyor. Aslında kilo sorununun kaynağı herkesin bildiği gibi yanlış beslenme alışkanlıkları ve hareketsiz bir yaşamdır. Diyet veya egzersiz yaptığınız halde inatçı yağların erimemesi ve bir türlük kendinizi beslenme konusunda frenleyemiyorsanız bu durumunuzun esasen psikolojik baskılama neticesinde gerçekleştiğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Sözgelimi çeşitli yöntemlerle zayıflamaya çalıştığınız halde özellikle stres altındayken veya canınız sıkıldığında kendinize hakim olamayıp bir şeyler yeme ihtiyacı hissediyorsanız bu durumda mora terapi ile zayıflama yönteminin tam size göre bir yöntem olduğunu söyleyebiliriz. Mora terapi zayıflama uygulaması son yılların trend uygulamalarından biri olarak adını duyurmasında mora terapi ile sigara ya da alkol gibi kötü alışkanlıkların bırakılabilmesine önemli katkıları bulunmasının büyük rolü bulunuyor.

Mora Terapi Nasıl Yapılır?

Biorezonans cihazları ile gerekli tespitlerin yapılmasının ardından kişinin boy ve ağırlık ortalaması esas alınarak ne kadar fazla kilosu bulunduğu belirleniyor. Bu işlemin ardından kilo fazlalığına bağlı olarak 3+1 veya 5+1 seanslar şeklinde sonuca gitmeyi hedefleyen yöntem, diyet veya egzersiz ile birlikte değerlendirilebiliyor. Ayrıca herhangi bir yan etkisinin bulunmaması doğal bir yöntem olarak kabul edilmesini sağlamaktadır. Bu nedenle zayıflamak isteyen bir kişi mora terapi yöntemini tercih etmek isterse diyet veya egzersizden önce Mora terapi zayıflama teknikleri ile bünyesini hazır hale getirmesi akıllıca bir davranış olacaktır.

Terapi İle Daha Önce Duyarlı Olduğunuz Yiyecekler İlginizi Çekmiyor.

Elektro-homeopati teknikleri kullanılarak insan bedeninin yaymış olduğu bilgiler öncelikle dijital ortama aktarılıyor daha sonra bu sinyallere neden olan alışkanlıklar veya istekler kendi aralarında kategorilere ayrılıyor. Örneklendirmek gerekirse mora terapi zayıflama her bir yapı taşı yani beslenme kötü veya iyi alışkanlıklar, renklere (mora color terapi) verilen tepkiler ve algılamalar gibi bir takım frekans verileri elektronik cihazlara aktarılarak kişinin öncelikle kişinin özel algoritmaları bir harita olarak çıkarılıyor.

Bu harita üzerinden hangi alışkanlığın etkileri silinmek isteniyorsa ona göre frekans belirlenip elektrotlar yardımıyla o frekanslar siliniyor. Bunun anlamı karbon hidrat bağımlısı haline gelmiş bir kişinin vücudunun isteği silinerek o maddeye ihtiyacı olmadığını anlatmak ve kabul ettirilerek artık o maddeye karşı istek duymasının önüne geçilmesidir.

Terapi ile farklı birçok veri işlenerek frekansları taşıyan fotonların rahatsızlıklarda patalojik vibrasyonlarının elektromanyetik dışa vurumu tam olarak tespit açısından yararlanılan bir yöntemdir. Elektrotlar yardımıyla elde edilen bu bilgiler yine biorezonans cihazları ile filtreleniyor ve hastalıklı bölgelere terapistin uygun gördüğü şekilde ister lokal olarak ister genel olarak uygulanıyor.